Om oss

Vi har varit verksamma i branschen sedan 1997. Först som fristående redovisningsbyrå och senare som underleverantör inom revision. Den egna verksamheten har bedrivits parallellt med anställningar för PwC, BDO, LRF Konsult och Region Östergötland. Sedan 2017 är vi en komplett revisions- och redovisningsbyrå.
 

Branscher

VI KAN MÅNGA BRANSCHER

Redovisnings- och beskattningsregler är till viss del branschspecifika. Vi hanterar ett stort antal branscher från IT- och industriföretag till bygg-, el-, VVS och handel men även vård- och konsultverksamheter av olika slag samt företag inom jord- och skogsbruk.  

En revisor - en kontakt

DET SKA VARA ENKELT

Östgöta Revision är en liten byrå som vid behov samarbetar med externa partners. Vi utför all revision och rådgivning själva och kopplar på extern kompetens när det krävs. När du anlitar oss behöver du inte bry dig om flera olika kontakter. Vi håller samman uppdraget och står för all kontakt med annan expertis. 

 

RICKARD LÖNN

Auktoriserad revisor, delägare

Civilekonom med magisterexamen i företagsekonomi från Linköpings Universitet. Verksam i revisions- och redovisningsbranschen sedan 1997. 

              Professionella Skatterådgivare
 

  


THOLIN & LARSSON

Skattekonsulter

Tholin är vår samarbetspartner när det gäller skattefrågor. Korta svarstider gör att vi snabbt kan hjälpa våra kunder.

 
 
ADVOKAT24

Affärsjuridik

Vi har flera samarbetspartners inom juridik. En av dem är Advokat24.

Kundcase

Vi har genomfört många framgångsrika kunduppdrag genom åren. Nedan listar vi några:

Region Östergötland - fick tillbaka 40 Mkr i moms efter utredning och rättelse av omfattande momsfel

Försäljning av aktiebolag - företagare fick tillbaka 60 tkr på skatten efter upptäckt av missat underskottsavdrag i vilande handelsbolag

Enskild näringsidkare - fick tredubblad sjukpenning efter överklagande och vinnande dom i Kammarrätten

Aktiebolag - entreprenadföretaget visste inte vilka projekt som gick med vinst respektive förlust. Efter införande av nytt projektredovisningssystem fick ledningen klarhet

Aktiebolag - hotat av nedläggning pga av Skatteverkets felaktiga beslut om moms. Beslutet överklagades och företaget fick rätt. Bolaget lever vidare


Kontoret

Vårt kontor finns i Ljungsbro tio minuter norr om Linköping. Kundmöten, genomgångar och informationsinsamling inför rådgivnings- och revisionsuppdrag sker oftast via telefon, mail eller videolänk eller på plats ute hos våra kunder.

Molnbaserat arbetssätt

Med webbaserade programvaror, lagring i molnet och möjlighet att kommunicera via Skype eller Teams kan vi utföra våra tjänster från i stort sett vilken plats som helst. 

 

© Copyright Östgöta Revision AB